Bedrijven

Wanneer is het aan te raden om je sloten te vervangen?

Het is aan te raden om de sloten van je voor- of achterdeur te vervangen wanneer je net verhuisd bent. Je weet immers niet wie er nog een oude sleutel van je deur heeft. In andere gevallen kan het vervangen van je sloten juist noodzaak zijn, doordat er is ingebroken of je de sleutels bent kwijtgeraakt.

Wat de reden voor het sloten vervangen ook is, we raden je aan om dit te allen tijde door een erkende slotenmaker te laten verrichten. Het slot is het belangrijkste onderdeel van de toegang tot je huis en je wil niet dat er zomaar ineens een vreemde binnenstapt.

Bovendien is een nieuw slot installeren een opdracht die vraagt om vakkundigheid en vertrouwenswaardigheid. Bij een getrainde slotenmaker mag je hierop rekenen. Deze vakmannen zorgen ervoor dat je je huis met een gerust hart kunt verlaten.

Een tip is om te kijken of de door je ingehuurde vakman beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een landelijk initiatief met vakbedrijven die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Vraag altijd meer informatie op bij Slotenbedrijf in Limburg.